Category Archives: Blogging

Tilbake: andre gang på en uke :)

Som jeg hintet frempå om, så kunne det godt vanke mer enn ett innlegg per uke. Now is the time! Nå på høsten står ellers klokken på at det er mye som skjer. Virker som alle har det travelt på jobb, det er et kort semester for studentene, og aktiviteter, bursdager, og hverdager går litt i hverandre. Vi har også fått med oss en flott tur til Bergen (update: coming soon to a blog near you!) og det gjør sånn sett ingenting at snøen kryper lenger ned langs fjellet. 

Tur til fjellheisen, der noen hadde laget årets første snømann, dog i størrelse extra small. (Sto på et bord ute og pyntet opp). 

Ref bryllup nevnt i forrige innlegg. Størst av alt er kjærligheten <3
Og det er herlig å ha en anledning til å pynte seg + håret :) 

Ellers er det å drømme om nye vintersko, kule disse her oder was? 

Lage spøkelsespizza …… 

Og gå hjem fra jobb en fredag, med musikk på øret. Sjekk ut denne feel good-biten her: https://www.youtube.com/watch?v=MF4I-piIQG4

Litt mange selfies på et kort innlegg? Ser den. Skal ikke gjenta seg! ;-)

Fotballfrue & kommentarfelt

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/En-fotballfrues-forviklinger-7859563.html

Cecilie Asker (Aftenposten) skriver idag om fotballfruens forviklinger, og håndteringen av forviklingene. (Mannens kommentarer der han utgir seg for litt ymse profesjoner, både lege, jordmor og personlig trener). Blant annet at hun selvfølgelig alltid bør være fritatt for netthets, men det er forskjell på netthets og kritikk, -og kritikken bør hun, som et av landets største mediehus, imøtekomme. Asker viser til et innlegg på bloggen, i etterkant av avsløringene, med overskriften “gi aldri opp”, der Caroline Berg Eriksen “gjemmer seg bak et digitalt teppe av rosa føleri”. (Fin formulering, jeg liker den).

Vel vel vel, skulle bare rekke opp hånda, altsåeh, jeg kan godt gå inn som “fotballfrue”. Ja, som i, -i mitt eget liv altså. Jeg har en blogg, og jeg har en mann som er laaaangt over gjennomsnittet opptatt av fotball. Seriøst, han spiller fotball flere dager i uka, jeg tror de er oppe i tre treninger, og en kollega av meg sa om laget hans at de er litt over gjennomsnittet opptatt av å vinne, selv sier Mannen bare at det “kan bli litt høy temperatur”. Han har også vært trener for de store jentene i alle år, (med jentenes velsignelse, han var en flink og populær trener, og det er bare på grunn av den halvsure kontrollbitchen der hjemme (meg) og to nye småttiser at han ikke er trener at the moment), og i tillegg ser, hører, og leser han fotball. Masse. Jeg har lært meg navnet på tippeligaspillere som ikke engang er spesielt kjekke, jeg vet hvor de forskjellige engelske lagene ligger på tabellen(e), -ikke fordi jeg er så interessert men man kan ikke unngå å få det med seg. Jeg tror den mest brukte nettsiden her i huset er vglive, og den stemmen vi andre sier HYSJ! med når det er breaking news på radioen, den bruker han når det er noe snikk-snakk om en skadet eliteseriespiller. Han bannes veldig sjeldent, men for noen år siden gikk daværende 14-åring inn på en avtale om fem kroner til henne når/hvis han sa noe stygt. Det ble gode penger i kassen da hjemmelaget røyk på et tap, for å si det sånn.

Ja, overbevist? Visst er jeg fotballfrue? Okei da huset er ikke like snaisent, sminken min er ikke akkurat så flott, men bagateller, bagateller. Klikk hit folkens, så skal dere finne gull!