Merklich

Bare sånn…..litt merkelige observasjoner…..

 

 

IMG_1580
Man trodde det var en selvfølge…
IMG_1936
Så med mindre du er den nye Karl Karlsson, hold kreativiteten borte fra Postens hvite vegger.
IMG_2528
Jeg tror målgruppa til HM Divided finner ut hva de skal synes om skolen på egen hånd. Og hvis voksne som lager klær absolutt vil hjelpe, så kan man jo snu utgangspunktet til at gratis og obligatorisk gjør oss priviligert….Litt cocky å komme med denne på ferieturen til Bangladesh…
IMG_2130
Hadde alltid trodd at goodie bag var noe man ikke betalte for….

IMG_1735

 

Sør-Afrika 044
He he….Victoria Falls….må bare flire. “Slippery”
IMG_2268
Som vi lærte da vi var små……men det er muligens en grunn til at reisearrangører ser seg nødt til å komme med en friendly reminder.

 

IMG_3219
Skulle den kostet? Hva da isåfall?

 

IMG_3229
Uten denne, går man bare inn med piggene PÅ?
IMG_3316
Åja! Godt dere spesifiserte det. Jeg hadde ellers trodd dette var veien hvis jeg bare skulle ha litt frisk luft. Universitetet…..plis?

HA EN STRÅLENDE UKE!! :)

 

Vel overstått

Da var nasjonaldagen over for denne gang. Flagg og familie, bunad og blomster, is og iskaldt, tog, russekort og fløyter….. fin dag.  Heldige oss, fritt land, sølv på bunaden og sølvskje i munnen. I borgertoget: under fanen til Hurtigruta gikk et trettitalls turister, alle tilsynelatende high on life, og svarte med ivrige “hurra!” da vi ropte.  Mottakssenteret telte kanskje ti personer. De så nesten sorry ut for at de gikk i tog. Men svarte hurra og vinket. De skulle vært flere, og de skulle tatt plass. For hvis ikke denne dagen har det (plass), hvilken dag har da?

( Til opplysning: vi roper hurra. Til alle i borgertoget. Det kan høres ut noenlunde som dette: “Der kommer politet. Nå er vi igang. HURRA ,POLITIET!!!”. Politimesteren svarer “Hurra.” Vi: “HIPP HIPP —- ?” og politimestern svarer: “Hurra.” Og så legger han til “Det er ganske enkel tekst”.     “Der kommer drilljentene. HURRA drilljenter!” (De er så konsentrerte på den drillstaven, ser mest bort og smiler). “Ååååå, FLØYA! Heia Fløya, best på øya!” og de roper “JAAAAA! HURRA!!!!”. God respons. Verre med TIL. De har vi sluttet å rope hurra til. De er så kule, går og sparker småstein siden de ikke har fotball med seg, hendene i bukselomma, småprater med hverandre, den eneste som roper høyt hurra (uten at det er på vår oppfordring) er et styremedlem som sies å være glad i å klapse damer på rumpa. Det skal også nevnes at Gamst Pedersen nikker høflig og gratulerer med dagen. Resten er det dårlig stilt med).

Men, gassballongene i god behold, tennene ekstra godt pusset, 17. mai-pynten er i ferd med å pakkes bort, og det er bare å takke for en fin dag. HURRA!

IMG_3391
Apen er helt ferdig. Lang dag.
IMG_3396
De nyansatte i is-kiosken. Serveringen blir muligens noe høytsvevende heretter.
IMG_3377
Jaddddda. Den ble spiselig.

 

IMG_3390
Leftovers.

 

IMG_3392
Meg + Rogalandsbunad = sant <3

Gratulerer med dagen!

Det nærmer seg midnatt, og 17. mai 2016. Bunadene er klare,  bordet dekket, og bunadsskjortene er strøket. (Svigermor, kom idag: “Skal jeg stryke bunadsskjorter i kveld?”, spørsmålet jeg følte meg sikker på kom, og hvem sier nei? Ikke jeg). Tiramisu er laget (for første gang), det ser lekkert ut (i glass), så hvis den ser like bra ut, og smaker bra, kommer bildebevis.

Imorgen blir det tog, ballonger, lunch med familie, flagg, is, og mye hurra. (Vi liker å rope hurra).  Jeg håper de som feirer dagen for første gang, får en fin opplevelse.

GRATULERER!

IMG_1253

IMG_1252