Merklich 2

Jeg fortsetter med observasjoner som for meg fremstår som overskriften tilsier:

IMG_2719

 

 

At man kaller noe for både “skinny” og “latte”. Det er motsetninger. Latte is not skinny! Og hvis noen som ikke har prøvd denne, vurderer det; dont! Den smaker grausomt. Dropp heller baristalatten idag og kos deg med en imorgen. There`s nothing like the real thing. 

IMG_3357

At man forlater et prøverom som dette……og det her:
IMG_3358

 

 

 

Hvis man har SÅ dårlig tid skal man kanskje heller ta noe man har i skapet.

Og, mens vi er på butikkrunde, eh, “invisible”…..? ;)
IMG_2698

 

 

Så et bilde jeg har glemt litt av;

IMG_0491

Ok, drikker ikke skinny latte, men hvordan i fanden hadde du tenkt jeg skulle komme meg inn i bilen? Gjennom bakluka? #arghlousyparking#

No need to worry, det er ikke snø og is i nordnorges fineste by, dagene er mer som dette:

IMG_3443Men litt merkelig at man ikke klarer å rydde rundt den største turistattraksjonen i byen? Det står i avisen at de venter på diverse maskiner som skal frakte bort det ene og det andre. Jeg er sikker på at Mannen ville brukt et par timer og så var det unnagjort.

Avslutter med en annen observasjon fra en av avisene;

Skjermbilde 2016-07-24 kl. 01.07.58

 

Bjørnflaten, du e` så sjukt kul, rocka, diva queen, og superhot babe, djises for ei utstråling! Med mindre han ved siden av er faren din, så har han altså skutt papegøyen. Bare å bøye seg i hatten for den!

Ønsker alle en flott siste uke i juli! Snart forsvinner midnattsola, men her har vi hatt to dager på rad med såkalt russervarme. Det gjør antagelig utslaget for at 2016 vil huskes som en sommer med “mange fine dager”. :) So long!

Bryllup

Jeg leste nylig om fine Smørtorget cafe, og om flinke Hilde Eilertsen Sletvold og Pia Posti, i Nordlys. (http://www.nord24.no/tromso/billedkunst/kirkens-bymisjon/stadig-flere-gar-pa-denne-tromso-kafeen-det-er-fullt-nesten-hele-tiden/s/5-32-63155?access=granted).

Det minte meg på at jeg jo selvsagt skal skrive litt om vårt fine   desemberbryllup, som vi feiret nettopp her. Kjempefint lokale, luftig, og samtidig med et intimt og personlig preg. Da vi bestemte oss for å gifte oss, Mannen og jeg, spiste vi lunch her, og siden vi skulle ha et veldig lite bryllup, og ønsket det uformelt, fant vi ut at vi satt midt i smørøyet (ha ha, ufrivillig morsom). Vi avtalte hva vi skulle ha på menyen, hvordan settingen skulle være, og var SÅ FORNØYDE med alt. Supergod mat, profft gjennomført, og likevel så personlig at vi fikk pianospilling og bryllupsgave. (Dere må bare google “Kjærlighet” av Hilde Eilertsen Sletvold, tenk at vi fikk det fantastiske bildet! Hun sa at vi kunne velge et annet, og jeg var faktisk litt usikker først, men jeg er så glad for at det ble det, det henger i stua og er både utrolig flott, og et kjempefint minne).

Så må jeg også si om Smørtorget som lokale, at vi valgte å ha det uformelt, men jeg ser veldig godt for meg at det funker med hvite duker og vin fra karafler a la 50-tall. Kan bare på det varmeste anbefale denne plassen, kombinasjonen med de som jobber her gjør den til en magisk innertier!

Så litt pictures:

IMG_2993
Fineste Marita fixer håret mitt.
IMG_2987
Det lille ekstra hos frisøren :)
IMG_3003
Okei, dere har sett det før….men her er vi gift, og ganske fine ;)

IMG_3016 IMG_3017 IMG_3018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3031
Thale Wang fixet kjolen min, det vil si, kjolen er helt basic, men hun gjorde den “min”.

 

 

 

IMG_3036
Ringen har tilhørt mormor, og armbåndet har tilhørt farmor. Fint å bruke på en dag som denne.
IMG_3037
Ringene våre <3

IMG_3019 IMG_3038 IMG_3039

IMG_3016

 

Takk for en spesiell dag. Den kommer bestandig til å være med oss.