Funny

Det skjer jo at hverdagen, barna, eller jeg selv glimter til. Et utvalg:

 

Når seksåringen skal legge parkeringslappen i frontruta, og man ikke spesifiserer hvilken side som skal opp…

Hva er de resterende 65 prosentene?

Når man ber ungene pakke ut handlevarene…..og unnlater å nevne at kjøkkenbenken er godt egnet.

Og når ungene skal gjøre som mamma, men ikke er så vant med å håndtere Guerlain…..:

Og, det er ikke bare barn som knuser. Det neste bildet illustrerer hvilken fargenyanse kirkegulvet og -benkene i Ishavskatedralen får av rødvin…… Story goes: Familiegudstjeneste, julaften. For en f`ings gangs skyld  er vi tidlig ute, og havner på ca femte rad. (Det skjer aldri). Vi er flere familiemedlemmer tilstede, og under den ene benken ligger det en Norrøna utebukse. Min mor har med en julegave til noen (ivaretar jeg personvernet ved å unnlate å nevne fra og til hvem?) -og ettersom julegaven inneholder garvesyre og er på glassflaske, legges den godt innrullet i Norrønabuksen. Den ordningen var ikke tilfredsstillende for min mor, som bare skulle re-organisere dette, tar tak i posen som flasken ligger i, flasken får litt fart på vei ut av posen, og treffer steingulvet. Jada, i kirken, jada, under gudstjeneste, på julaften. Og ja, knuses. Rødvin og glasskår i skjønn forening med juleevangeliet og de små søte Måltrostene (et barnekor, eller “kor”, det var vel seks unger). Yes, hyggelig å droppe innom……I tillegg, under kollekten, så klarer seksåringen å bryte av seg at her vil han jobbe. Fordi det er SÅ masse penger i kollektposene. Ja god jul!

Vel, vi går videre. Sjekkliste ved Curato røntgen følger. Er det ikke fantastisk at man må spesifisere at graviditerer kun gjelder kvinner? (Se pkt 12).

Så til sist en oppfordring som hverken er ment til eller fra undertegnede, men som observertes ved en turistattraksjon i nærområdet…..Nord-norge altså, si det som det er.

GOD HELG! :):)