VM og vinterferie

Hei! Vinterferien i nord nærmer seg slutten, og den har vært ganske bra taimet mot VM. Litt jobb, litt fri, litt farting, og litt ski. Først et par bilder av lyset, som nå er tilbake; 

Nydelige vinter! Vi kjører et lite stykke sørover; 

Videre mot Salangen:

På fine Garsnes Brygge. Ungene leker (?) 

…og savner storesøster/storesøstre. Og vi drikker kaffe på Coop-cafèen. As local as could be! 

Så må vi ha med litt Lahti-stemning, Finn Hågen Krogh, FOR EN KJEMPE! Treåringen og jeg hoppet opp og ned og ropte “Finn Hågen Krogh! Finn Hågen Krogh!” (Det skal sies at treåringen ropte “Finn Hågen Krågen”, men hun ropte og high-fivet til en ny gullmedalje). Det var SÅ SYKT rått. VM-stafetten altså…….den er det bare èn av!

 

Og de fantastiske jentene: 

Idag dreit jo Sundby litt på draget, eller, det er vel feil å si, men det er mer enn tre sekunder mellom et gull og en femteplass. Det gjorde ingenting at Norge for en gangs skyld ikke var på pallen. En som jeg mener har klagd over vraking HELT uten grunn, er Ingvild Flugstad Østberg. Har tatt en screenshot mens Bjørgen gikk ankeretappen, “makeløs utklassing”, og Østberg figurerer i neste overskrift der hun er målløs, skuffet, og hadde lyst å legge skiene på hylla. Litt dårlige strategier for å takle at uttaket ikke gikk i din favør, Østberg? 

Avslutningsvis tar jeg med screenshot`en av Didrik Tønseth og
utfordringene han sliter med:

Jeg kan ikke si at det er noe jeg kjenner meg igjen i.

Ha en flott uke, keep it tight!