Back on track!

Yessssssss, ser at siste innlegg handlet om “Været. Været i nord”, og deprimerende nok er det i n g e n, jeg gjentar INGEN, nix, nada, niet, tegn til bedring. (Eller, jeg hører noen som sier at det er meldt 20 grader til helga, og andre sier “Ja, ti på fredag og ti på lørdag”, men hvem vet?). Så, siden sist har jeg:

Vært lei av å skrive, og surfet på lettebent underholdning fra motebransjen 
Blitt ferdig å skrive, levert en ok oppgave og en knallgod prøveforelesning (ydmyk som jeg er), med påfølgende muntlig, og kan endelig kalle meg antropolog. Lenge til neste studie nå. 
Feiret litt, dog med tapas og gode venner, dette var innkjøp helga etter og brukes bare for å illustrere. Og mens vi er der, ingefærølet til Mack, thats my kind of øl……
Mandagen etter; kom på jobb til denne starten på uka. (Ikke bare “på jobb”, men på den nye jobben. Lot den henge på kontordøra lenge nok til å vise at jeg satt pris på den, men ikke så lenge at mine nye kolleger begynte å lure. (Tror jeg). Åja, hvor lenge er det? Til neste dag. Basert på egne beregninger.
Vært på tivoli med ungene (like glad hvert år det ikke er en karusell som klapper sammen), og oppdaget dette etter at jeg uforbeholdent hadde sagt ja til den ønskede karusellen, og karusell-mannen hadde trykket på start. For å si det sånn, så har jeg et barn som ikke helt når høydekravet …. Det gikk bra, heldigvis. #momoftheyear 
Omsider kommet igang med Tromsøkarusellen ?? 
Og: sett på VM. For en historisk dag, Tyskland ute etter gruppespillet, holy! Og Sverige: I <3 U! Dette blir morsomt.

Da er det bare å ønske alle en fin dag, varmere vær enn hva Tromsø kan by på når det snart er juli, et godt VM, kanskje god ferie? Og jeg er tilbake igjen før du aner det. So long <3<3

 

 

 

 

 

 

 

 

Været. Været i nord.

7. juni, klokken 0710: den yngste ser ut av vinduet og sier
“Se mamma, det SNØR! Enda det e sommer!”. Oh, yes. On the bright side: vi behøver ikke bekymre oss over hvilken is som smelter raskest/saktest, og den type nyttig informasjon for alle som bor andre steder enn her.

 

 

 

Så er det bare å høre på Anne Nymo Trulsen “Været gjør så godt det kan” (really?) mens vi venter på mer enn 3 og 4 grader. God helg!