Snart desember, hjemme med sykt barn

Da er vi der igjen, starten på adventstida, stress og kos i skjønn forening, alle kvinner/jenter/mødre jeg kjenner opererer med lister og logistikk av en annen verden, mens menn (generally speaking) ser ut til å ta det med knusende ro. Tradisjonen tro. Kanskje vi skulle gjøre det samme …..

Jeg er hjemme med sykt barn, og det går mye i eplejuice og NRK super. Da jeg ringte jobb i dag sa sjefen at det var en del andre syke barn (ingen bombe) og hadde vært en del spying. “Kaster din også opp?” Neida, svarte jeg, det er feber, hosting, for dårlig allmenntilstand til å gjøre noe annet enn å være hjemme. Skulle bare sagt at det er oppkast også, for dette jinx`et jeg. Tre minutter etter telefonen til jobb; “Mamma, jeg vil spyyyyyyyyyy!”. It`s this wonderful time of the  year.

Ellers: 

Havre- og kokosmelkvaffel, smoothiebowl, og kaffe, var dessverre ikke dagens frokost men i helga, veldig godt! 

Hvis jeg skulle skrevet en bok om livet mitt: here are the sources! Det finnes skatter på loftet, hvis dagbøker kan sies å være en skatt (emoji som ler så den gråter) 

Så enig! 

Og ref feminister; digger pod`en til Synnøve og Vanessa. Og selv om jeg VET hvem de er, så var det sånn at i starten da jeg hørte, så så jeg for meg Vanessa som hun der Katrine Sørland, og Synnøve som hun Solveig Kloppen (jada, dialekten passer ikke på Synnøve/Solveig Kloppen). Pod `en kan iallfall anbefales, I like it <<3 

Siden det nesten ikke går noen penger ut nå før jul, så må vi bytte vaskemaskinen. Eller, jeg har tatt bilde av hva den heter for at vi skulle sjekke om kan bytte den der plastringen, den er altså blitt gjennomhullet ….. Mannen påstår at det er en BH-spile. Jeg tror det kan være ALT annet. Men hvem vet? Den lekker iallfall noe sinnsykt med vann. Miele driver og undersøker om de kan få fatt i en ny. Hvis ikke: ny hvitevare. Og siden det begrenser seg hvor interessant det er å lese om ødelagte hvitevarer, kan vi avslutte med et par screenshottede snaps fra en av mine fine bidragsytere (altså, hun snapper jo til MEG, ikke til bloggen, men jeg bruker jo det jeg kan som passer inn og som jeg får lov til): 

God første adventshelg! <3

Sunday

Helluen!
En ny uke gikk, med jobb og skole, barnehage og besøk, middager og treninger, noen har lært seg nye ord, andre har lært seg å glide igjen en glidelås. Idag var det Bosupuls, ungene hadde besøk, det ble tapas på en lørdag, og kvelden ble rundt av med et fotbad mens jeg tapte i backgammon. (Er jeg en dårlig taper eller en god vinner? En god vinner). Det har vært rekordoppslutning om årets Pridemarkering i byen, og jeg må si Rådhuset kler å ha et heist regnbueflagg! Da kan jeg også starte med dette bildet, bare sånn ref kjønn … :

Ref tapas, så var det nydelig! Ikke i klasse T eller de beste i Spania, men godt jobbet en novemberdag i mørketida. 

Og ref forrige innlegg om noe rydding i papirer og diverse, så kjente jeg at jeg var glad for å være ferdig med studier, iallfall for en stund….. savner ikke å ha lese- og prestasjonspress når desember nærmer seg … 

Fine notater? “Benedict Anderson (sjekk ut) han undersøkte noe”. Jah…..! Derimot så savner man gamle kolleger, hvis jobbtelefon man kunne skifte språk på for å irritere …… (Er snart varm nok i trøya til å ta opp denne tråden på min fortsatt ganske nye arbeidsplass). 

Resten av helgen (les: søndagen) blir det faktisk kirkebesøk, og deretter minigolf. Nice combo? 

Da gjenstår det bare å ønske en fin-fin søndag, og en god start på neste uke. Puss & kram! 

Litt Halloween, litt fortsatt høst

Good morning! Lørdagsmorgen og “lett høstregn”. Starter med å si ha det til oktober, med denne kule kalendersiden: 

For å fortsette med denne elsk- eller hat-dagen, så var vi innom et sinnssykt gjennomført hus. Hadde jeg vært freidigere ville det vært 15-20 bilder herfra, men det ble to. Man skal jo også være tilstede. 

 

Høsten går jo ellers mot vinter, og med den forsvinner sola. Glimt som dette må vi bare nyte, før den blir borte i slutten av måneden; 

Høst kan jo også være ryddetid: 

På tide å kaste denne, Mannen? Brukes før 2002? 

Bare å brette opp ermene og få kastet skiten. Da gjenstår det å ønske alle en nydelig helg! 

-The Queen :) :)