“Fritt vilt”? Really?

Trond Giske har igjen “utvist dårlig dømmekraft”. Unnskyld meg men hvor jævla dum kan man være. Hvis du har så lyst til å drive med politikk, Trond Giske, så burde du kanskje nedprioritere selfies og dansing.

Hva med å la 2019 bli året du lærer deg å si nei. Det er èn bokstav mer enn i ja, så kanskje det er litt tyngre å si, men prøv! Du kan klare det. Flere av kvinnene du har trakassert, har prøvd å si det. “Jeg skulle sikkert ha sagt nei, men det synes jeg var uhøflig”, sier Giske. Så bra at du tidligere har utvist en så utrolig høflig adferd da, sånn at det har avstedkommet metoo-varsler, som inntil nå likevel ikke var til hinder for din fulle deltakelse i partiet. But not any more. Nå er Jonas Gahr Støre lei. Det synes visst Nordlys-journalist Skjalg Fjellheim er synd. Han skriver at det virker som om sikringen har gått i norsk presse, og man utrolig nok har formeninger om hvorvidt Giske burde holde seg hjemme, eller om han kan gå ut og danse kl 02 om natten, og ha kroppskontakt med andre mennesker”.

Mener du dette i fullt alvor, Skjalg Fjellheim, at det er helt uproblematisk at Trond Giske ikke har et mere bevisst forhold til å danse. På byen. Klokken 0200. Med en ung dame. Og med alkohol innabords. Jeg vet ikke, Skjalg Fjellheim, men jeg tenker at vi kan forvente mer. Jeg registrerer at også Sara Berge Økland i Bergens Tidende mener at VG plasserer en mann “som er i ferd med å reise seg fra rennesteinen, i gapestokk, uten å ha belegg for det”. (Hva med “En mann som er i ferd med å riste av seg de der irriterende metoo-varslene, men som ikke klarer å utvise en adferd som tilsier at han er kapabel til å gå videre og opptre profesjonelt). Og så mener hun Giske bør fortsette med å takke ja til å danse. Hva med å takke ja til en rådgiver?

For å si det sånn, den eneste som antagelig er en liten smule lettet idag, er Ørjan Burøe. Dansegulvet er ditt.


I godt driv

Ja, det er bare å fortsette den gode flyten. Lørdag, fortsatt kaldt, fortsatt ikke helt i toppenform, men det betyr jo ingenting. Siden jeg ikke kunne trene bosu idag kunne jeg drømme om nye bosu-sko, nice disse her?

Noe for morsdagen? ;)

Igår var det fredags-mys med besøk av besteforeldre. Handlet noe til den eldste og noe til den yngste generasjonen:

Og hva den midterste angår, (ja takk begge deler), eller også et glimt fra forrige fredag, eler før det igjen?

Og før vi sier takk for meg og ha en god lørdag videre, et lite oppgulp hva nyheter angår…..

Og da er det bare å si keep it tight & fortsatt god helg fine mennesker!

Senja!

Ettersom han jeg er gift med kommer fra denne Norges nest største øy, bestemte vi oss for å ta med kids, besteforeldre, og en tante, på en liten Tour de Senja for et par år siden. Jeg har lenge skullet dele bildene fra en fantastisk langhelg, der vi fikk besøkt både Tranøy, Husøy, Senjahopen, Kråkeslottet på Bøvær, og fikk sett Okshornan (“Djevelens tanngard”). Nå er hvertfall tiden inne for litt Senjareklame. Nyt!

Magiske Senja, gode minner!

Gratulerer med samefolkets dag

De forrige ukene bar med seg mye snø:

Men nå har nedbøren avtatt og det er blitt kaldt kaldt. I Tromsøbyen har det vært filmfestival (som jeg hvert år tenker om at NESTE år, skal jeg se noen filmer). (Hvem vet, 2020 blir kanskje året? Prioriteringer gjorde iallfall at TIFF utgikk også i år).

Og det har vært en is-skulptur”festival”:

Og om jeg ser nogenlunde normal ut på dette bildet, så gjør jeg ikke det idag. Er hjemme med feber, vondt i kroppen, har ligget så lenge på sofa og i seng at jeg har helt vondt i ryggen, og må tvinge meg opp i sittende, pluss strekke på meg.

Rod Steward på en dårlig dag. Man kan altså se for shitty ut, hvis noen lurte.

Da avslutter vi med to god-saker, Moxnes the man!

Og Lihkku beivviin!