Dagens antrekk

Ny spalte med andre ord. Nei, det er vel mest en ny overskrift, men her er det, skinnbukse og ullgenser. Det vil altså si at det enda ikke er “våren” som jeg leser om i “Anne + Jørgen = sant”, ved legging av barn. (Fantastisk bok).

En favorittveske ble også med på bildet, jeg vurderte den lenge på jentetur for to år siden, kostet rundt 1000 kroner på Massimo Dutti, og viste seg å være et kjøp jeg er veldig fornøyd med. Perfekt størrelse, kanskje den blir med på årets tur med girls`en også <3

Hva er de der jævlige klovne-reklamene? Jeg slår over på en annen kanal så har enda ikke funnet ut hva de skal selge. Har vært innom noe riktig søppel-TV, men nå brenner det i kjære Sokndal, og Erna Solberg endrer mening om IS-kvinner, så må få med meg litt news. Siste par bilder fra påsken:

Fine påsketreet!

Og Marit Bockelies fantastiske “Hanen”, Skandinavias største mosaikk, er heldigvis helårspynt, men den må være med:

Igår ble påsken avsluttet med middag med gode venner, og et siste sugar rush med denne påskekaka:

Signert meg selv :) Ha en fin uke, den er så kort så vips er det helg. Puss & kram!

God påske!

Starter med et stemningsbilde av denne årstiden som kalles vår:

Og når vi nå går inn i påsken……når begynte vi med påskekalender?

Det blir helt sikkert nok raffinert sukker uten kalender. Vi har hatt konditorfarge i vannet når vi kokte egg, med et alltid like fint resultat. (hadde også grønt men kom på at resultatet ikke ble så bra. Så det var bare såvidt det kun var de “insta-vennlige” som fikk bli med på bildet:

Ikke bare egg med dårlig grønnfarge som sliter, haha:

Fra humor på Rema1000 til lavmål fra VG:

Det er bare trist, og man hadde kanskje forventet litt mer fra et ledende mediehus.

Ellers pynter vi til påske:

Og idag drakk jeg kaffe på en nesten tom cafe, mens jeg leste en fire dager gammel avis, og så ut på en nesten tom gate. Deilig. God påske!