Rart

God søndagskveld, og velkommen oktober! Satt akkurat og leste lokalaviser på nett, og måtte holde igjen for ikke å ta løs i kommentarfeltet til iTromsø. Her har det altså vært brann hos Dyrebeskyttelsen i byen, noe som er veldig tragisk, spesielt siden kattene deres brant inne. Det er vi enige om. Tragisk med brann, og at katter dør, endatil katter som ikke har hatt et godt liv før de endte opp hos Dyrebeskyttelsen. Men derfra, til dette: 

“Disse kattene døde i brannen”. WTF? Er det bare meg som reagerer? Er dette normalt, eller drar vi den LITT vel langt? Er det så lite å skrive om en søndagskveld,  etter at TIL har slått Lillestrøm og fortsatt håper å berge seg i eliteserien, Bakehuset er solgt, og septemberværet slo alle rekorder? På www.itromso.no kan vi lese at “13 katter omkom i den tragiske brannen natt til lørdag. Nå har Dyrebeskyttelsen gått ut med navnene på de firbeinte”. Djises, er det mulig?! Navnene på de firbeinte? Det er som da 1000 mennesker møtte opp i begravelsen, unnskyld, minnemarkeringen, til hunden Tønnes, som ble skutt på Hellestø noen år tilbake. Vi drar i hundebegravelser, og vi skal bli servert personkarakteristikker av katter? “Mesusah overtok Dyrebeskyttelsen etter at lokalavdelingen i Narvik ble lagt ned. Den var en veldig forsiktig, mild og snill katt, til tross for at den også bar på mye engstelse”. Ja, da vet vi det. Takk, journalist Lena Verås Eriksen, og redaktøren i dag, som har vurdert nyhetsverdien i dette som høy. Det ble nesten sånn at fokuset på den triste hendelsen dette faktisk er, forsvant litt i den patetiske vinklingen rundt navnene på de firbeinte. Mulig jeg får alle de rødvinsdrikkende, godt voksne cat lovers-damene i lilla flagrende klær fra Uno Danmark, på nakken, men altså…..er det jeg som er den weird`e her? God søndagskveld!

PS TIL vant idag. Og i Spania er det folkeavstemning.

 

2 thoughts on “Rart”

  1. Hahaha…E flira me skakk : ) Er det mulig! Lurer på om disse kattene har samtykket til omtale i avisen ved eventuelle ulykker.

    1. Hehe, ja, folk har jo også lurt på om pårørende har samtykket…..og som en annen sa; “Identiteten til de omkomne er frigitt” …. Crazy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.