Også rart

Det er andre ting som også er litt rart. For eksempel:

Hvorfor ikke? De kommer jo ALDRI til å fucke det opp igjen?


At det jeg en gang forbandt med en ganske tvilsom nattklubb i Mombasa, nå er navnet på skoene til treåringen. (Jeg vet at det også er en øygruppe i Fransk Polynesia, men der har jeg ikke vært, så Bora Bora for meg er et sted man havner med en viss promille, man drikker billig kenya cane, henger i baren med en venninne, som stort sett har samme promille, og man drar når showet starter (includes local as well as russian dancers, ifølge dagens hjemmeside, eller man drar når en selv eller venninnen begynner å bli frekk mot andre gjester). (Et eksempel kan være som følger: tysk, hvit mann, muligens en som har måttet tåle en del avslag fra motsatt kjønn i hjemlandet,opp-dager at money talks, og mye kan kjøpes. Når han i tillegg ikke kan dempe seg, hører vi jo at hun som er kjøpt denne kvelden ikke får drikke hva hun vil engang, “You drink what I am drinking!”. Idiot, tenker vi, og blander oss. Diskusjon m/ promille, ikke å anbefale. Idet vi nonverbalt har blitt enige om at retretten er nær, slenger min venninne ut “But you know, nobody likes you!” og mannen svarer “Oh? Why”, og siste stikk kommer; “Well, maybe you should read the history books”).

 

 

 

Google altså, gode forslag skal man ikke kimse av. Alt dette, bare fordi man skulle plante en rododendron! Makes me smile!

 

Men dette har motsatt effekt, does not make me smile…..! Frekt. En voksen mann, snikfotografert, men jeg trenger jo ikke opplyse flygning, dato  eller setenummer, men her synes man åpenbart det er greit å sitte med beina langt oppetter veggen. Fristende med en sånn vegg, da, men……gulvet funker. 

Og vi avslutter med et bilde av treåringen og meg. “Her er du og jeg, mamma. Se så fine vi er!”. Ja, så da er det bare å ønske en god lørdagskveld. Hilsen E.T.  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.