Happy Halloween

Elsket og hatet, Halloween er kommet for å bli! Da den eldste var så liten at det å gå Halloween var helt out of the question, og jeg spolte frem et par år, tenkte jeg “mørkt ute, barn i svarte klær, sukkerkick…..det blir den dagen vi drar på vitensenteret/drar og bader/drar og gjør hva som helst annet. Men sånn ble det ikke. Jeg hører gamle damer snakke om at ungene heller skulle gått julebukk, men ting endrer seg. Det kan være så amerikansk det bare vil, kombinasjonen utkledning og godteri er unektelig en hit.

Det er klart at en konsekvens er at det er en dag handelsstanden jubler for, men man behøver jo ikke ta av. I år hadde ungene våre på seg en heksedrakt som var kjøpt brukt til 50 kroner, og den andre hadde en skummel maske (79 kroner) (blir brukt flere ganger), og rett og slett en søppelsekk over uteklærne. Hva pynt angår, så ser jeg at det blir jo litt som med påske- og julepynt, man sparer det til neste år. Vi har noen skjeletter og girlandere som kan gjenbrukes, og så har vi kjøpt gresskar (40 kroner på Rema1000). Jeg ser jo at dette i større og større grad er en av høstens store begivenheter, og man kan mene hva man vil, men det kommer ikke til  å forsvinne. Litt bilder: 

Håper dere har hatt en skummel kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.