Mat

Salamoi! (Forstås som en blanding av “hei!”, og salami som serveres som tapas). Vi snakker ofte om hvor heldige vi er som kan a) spise hver dag, b) spise oss mette hver dag, og c) spise oss mette på god (og næringsrik) (og noen ganger ikke næringsrik) mat hver dag. Hver eneste dag. Jeg liker å tro at jeg “tenker” over dette men jeg tar det nok som mange andre også, som en vane og selvfølge. Det at man fotograferer mat for eksempel, er kanskje et tegn?  Så med en ydmyk visshet om at jeg tilhører en privilegert del av verden; takk for maten!

En frokost. Knekkebrød med ost og pesto, strandaskinke ved siden av, og hjemmelaget chai latte. <3
Bryllupsdag. Rødvin og pizza på Casa Inferno.
Hotellfrokost på The Hoxton, januar 2017.
Ingefærdrikk. Denne ble oppdaget på Kåre på Kaia i sommer, og er senere observert både i butikker og cafeer. Veldig god, hvis man liker smaken av ingefær. I do!
Kveldsmat à la Hege, en vanlig tirsdag etter trening. “Husk å fylle på med mat og drikke” sa Jonna. Man hører da etter!
Litt av hotellfrokosten fra Oslotur med sjuåringen i høst. Hotellfrokost ass! Beste som finnes, i beste selskapet!
Delicatessen på Grünerløkka. Judith og meg, beste tapasen ever, og moderate mengder vin i et såpass høyt tempo at vi faktisk slet litt med å finne veien mot Byporten etterpå. (No worries, vi klarte det, og unnagjorde litt effektiv promilleshopping på Fine Ting.
Ettermiddagste på Hildr med kvinnene i mitt liv (mor og søster).

Bon apetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.