Snart desember, hjemme med sykt barn

Da er vi der igjen, starten på adventstida, stress og kos i skjønn forening, alle kvinner/jenter/mødre jeg kjenner opererer med lister og logistikk av en annen verden, mens menn (generally speaking) ser ut til å ta det med knusende ro. Tradisjonen tro. Kanskje vi skulle gjøre det samme …..

Jeg er hjemme med sykt barn, og det går mye i eplejuice og NRK super. Da jeg ringte jobb i dag sa sjefen at det var en del andre syke barn (ingen bombe) og hadde vært en del spying. “Kaster din også opp?” Neida, svarte jeg, det er feber, hosting, for dårlig allmenntilstand til å gjøre noe annet enn å være hjemme. Skulle bare sagt at det er oppkast også, for dette jinx`et jeg. Tre minutter etter telefonen til jobb; “Mamma, jeg vil spyyyyyyyyyy!”. It`s this wonderful time of the  year.

Ellers: 

Havre- og kokosmelkvaffel, smoothiebowl, og kaffe, var dessverre ikke dagens frokost men i helga, veldig godt! 

Hvis jeg skulle skrevet en bok om livet mitt: here are the sources! Det finnes skatter på loftet, hvis dagbøker kan sies å være en skatt (emoji som ler så den gråter) 

Så enig! 

Og ref feminister; digger pod`en til Synnøve og Vanessa. Og selv om jeg VET hvem de er, så var det sånn at i starten da jeg hørte, så så jeg for meg Vanessa som hun der Katrine Sørland, og Synnøve som hun Solveig Kloppen (jada, dialekten passer ikke på Synnøve/Solveig Kloppen). Pod `en kan iallfall anbefales, I like it <<3 

Siden det nesten ikke går noen penger ut nå før jul, så må vi bytte vaskemaskinen. Eller, jeg har tatt bilde av hva den heter for at vi skulle sjekke om kan bytte den der plastringen, den er altså blitt gjennomhullet ….. Mannen påstår at det er en BH-spile. Jeg tror det kan være ALT annet. Men hvem vet? Den lekker iallfall noe sinnsykt med vann. Miele driver og undersøker om de kan få fatt i en ny. Hvis ikke: ny hvitevare. Og siden det begrenser seg hvor interessant det er å lese om ødelagte hvitevarer, kan vi avslutte med et par screenshottede snaps fra en av mine fine bidragsytere (altså, hun snapper jo til MEG, ikke til bloggen, men jeg bruker jo det jeg kan som passer inn og som jeg får lov til): 

God første adventshelg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.