Gratulerer med samefolkets dag

De forrige ukene bar med seg mye snø:

Men nå har nedbøren avtatt og det er blitt kaldt kaldt. I Tromsøbyen har det vært filmfestival (som jeg hvert år tenker om at NESTE år, skal jeg se noen filmer). (Hvem vet, 2020 blir kanskje året? Prioriteringer gjorde iallfall at TIFF utgikk også i år).

Og det har vært en is-skulptur”festival”:

Og om jeg ser nogenlunde normal ut på dette bildet, så gjør jeg ikke det idag. Er hjemme med feber, vondt i kroppen, har ligget så lenge på sofa og i seng at jeg har helt vondt i ryggen, og må tvinge meg opp i sittende, pluss strekke på meg.

Rod Steward på en dårlig dag. Man kan altså se for shitty ut, hvis noen lurte.

Da avslutter vi med to god-saker, Moxnes the man!

Og Lihkku beivviin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.