“Fritt vilt”? Really?

Trond Giske har igjen “utvist dårlig dømmekraft”. Unnskyld meg men hvor jævla dum kan man være. Hvis du har så lyst til å drive med politikk, Trond Giske, så burde du kanskje nedprioritere selfies og dansing.

Hva med å la 2019 bli året du lærer deg å si nei. Det er èn bokstav mer enn i ja, så kanskje det er litt tyngre å si, men prøv! Du kan klare det. Flere av kvinnene du har trakassert, har prøvd å si det. “Jeg skulle sikkert ha sagt nei, men det synes jeg var uhøflig”, sier Giske. Så bra at du tidligere har utvist en så utrolig høflig adferd da, sånn at det har avstedkommet metoo-varsler, som inntil nå likevel ikke var til hinder for din fulle deltakelse i partiet. But not any more. Nå er Jonas Gahr Støre lei. Det synes visst Nordlys-journalist Skjalg Fjellheim er synd. Han skriver at det virker som om sikringen har gått i norsk presse, og man utrolig nok har formeninger om hvorvidt Giske burde holde seg hjemme, eller om han kan gå ut og danse kl 02 om natten, og ha kroppskontakt med andre mennesker”.

Mener du dette i fullt alvor, Skjalg Fjellheim, at det er helt uproblematisk at Trond Giske ikke har et mere bevisst forhold til å danse. På byen. Klokken 0200. Med en ung dame. Og med alkohol innabords. Jeg vet ikke, Skjalg Fjellheim, men jeg tenker at vi kan forvente mer. Jeg registrerer at også Sara Berge Økland i Bergens Tidende mener at VG plasserer en mann “som er i ferd med å reise seg fra rennesteinen, i gapestokk, uten å ha belegg for det”. (Hva med “En mann som er i ferd med å riste av seg de der irriterende metoo-varslene, men som ikke klarer å utvise en adferd som tilsier at han er kapabel til å gå videre og opptre profesjonelt). Og så mener hun Giske bør fortsette med å takke ja til å danse. Hva med å takke ja til en rådgiver?

For å si det sånn, den eneste som antagelig er en liten smule lettet idag, er Ørjan Burøe. Dansegulvet er ditt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.