Happy Halloween

Du kan like det eller ikke, men det beste er å like det, for det kommer ikke til å forsvinne. Men mens jeg med jevne mellomrom åpner opp for små monstre, hekser, skjelett, og nå nettopp: killer kaniner (…), skal det sies at ingen har en plan for hva de skal gjøre om man svarer “knep”. Alle som har vært her idag har svart “Eh…..vet ikke?” og to jenter svarte “Da synger vi en sang”. En riktig stygg trussel med andre ord…..

Det har ellers gått raskt fra høst til vinter. Nylig så det slik ut:

Og utsikten fra fjellheisen en sen høstkveld var denne:

Siden sist har vi vært i bryllup:

Bakt litt til bryllupet:

Ikke bare har det vært kaker til bryllup, men også til bursdag. I år sto farmor for en all time high populær kake, som høstet stor applaus, OG den ble spist opp (når har det skjedd med en kake i barnebursdag? ikke som jeg kan huske….)

Bursdagen ble ellers feiret i blant annet disse bumperballs:

Høsten gikk også fra lyst:

til mørkt:

Et par høstbilder til:

Da er det bare å vente inn neste gjeng med hekser og skjelett….

Ha en skummel halloween!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.