Utdrag fra nyhetsbildet

Vel, nådeløs er ikke akkurat betegnelsen jeg tenker er beskrivende for NAV. Henviser heller til utdrag fra innlegg i Nationen: “Stortinget implementerer EØS-regler uten å ane hva konsekvensene er. Dette er ikke bare et lite arbeidsuhell på et lite og ubetydelig felt. Tvert om, eksport av norske trygdeytelser har vært et hett politisk tema de siste årene. Så har ikke en eneste kjeft på Stortinget fått med seg at trygdeytelser faktisk kan flyte fritt rundt i Europa på grunn av EU-forordninger som Stortinget selv har sørget for å sette i kraft”.

Synes ellers at dette om Senjatrollet grenser til det blasfemiske:

For å fortsette i et politisk/religiøst spor:

Fra Ropstad til hyggeligere ting:

Fra Facebook er det et par andre saker jeg vil kommentere:

Hurra for Kåre på kaia! Kan ikke flere starte med dette? Det er ikke lenge siden jeg hørte noen sa at de syntes det var flaut å ha med egen kopp. Whaaaaat? Det er jo motsatt, det er flaut å bruke en engangspappkopp!

Jeg er ellers fan av Memona, de er superflinke med brynene mine, og har masse gode produkter. Akkurat her synes jeg de har bommet litt, though……

Tidligere i høst var jeg på Garasjen og hørte på Alf R. Jakobsen. Han holdt “et detaljert og gripende foredrag om vår kjære livsnerve Hurtigruten under krigen” (sitat Garasjen, og det stemmer). Èn av de han snakket om, var morfar, som var skipper på erstatningshurtigruten Skandfer under krigen.

<3

Fortsetter med hjerter… :

Og avslutter med å være på tur til gode venner på middag, tidligere i høst:

God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.