God jul!

Da er det blitt 24. desember, selv om det skal soves litt før dagen kickstartes av vår morgenfriske Poppy som anslagsvis klokken 0515 vil være klar for å feire sin første jul. Avtalen er at Mannen er klar når hun er klar, og ettersom man ikke selv har vett til å legge seg i rimelig tid kan jeg jo bare håpe på at  klokken blir 0800 eller 0900 før Ranger vil stå opp (-det innebærer ofte at jeg også skal stå opp).

Før leggetid husket vi heldigvis å sette ut grøt til nissen. Og tenk, han har vært her og forsynt seg!

IMG_0043

Heldige nisse som får det servert på et skilpaddefat, og med skje og sugerør i matchende rosa, det var nok en hit.

Vi har ikke bare småttisene våre godt i seng, men også begge de store jentene og den enes kjærest. (Den andre påstår hun ikke har, en opplysning jeg stiller meg noe tvilende til). Vi har spilt spill:

IMG_0044

Som dere ser, -jeg er den på “H”, og som en del av vinnerlaget kan jeg trygt si at vi knuste de andre. Med et visst konkurranseinstinkt er fornøyelig å ta kveld lille julaften med en seier i lomma.

Videre har vi spist twist:

IMG_0046

Ja, det er de samme bitene til overs som det stort sett er. Men her ser jeg at det ligger lakris igjen, det virker som en god dessert etter frokosten imorgen. Og så har vi bare hygget (ja, etter at alle siste ærend/innpakning/ryddig var gjort, og vi var enige om å starte tidligere til neste år…..)

IMG_0045

 

IMG_3362

 

IMG_3385

God jul alle!! :)

 

5 thoughts on “God jul!”

 1. God Jul till er Hege! :)
  Fina pepparkakor, och Twist klassikern är ju ett måste…..
  Kram!

  1. Twisten ja, jeg ville kanskje vurdert å kuttet et par sorter, og lagt til flere av de populære, hvis jeg var twist-produsent. Men så er jeg jo bare konsument:)

 2. Angående Twisten så var det rart at lakrisen lå igjen da den ofte er populær og går raskt. Bananen gjorde jo comeback for noen år siden og jeg synes egentlig den er ganske god, men har et litt anstrengt forhold til den da jeg ikke likte den da jeg var mindre. Forøvrig er det (etter min betydlige twisterfaring) ganske så vanlig å få et restparti av typen du har på bildet, dog litt forundret over at den “franske” Twisten er borte da den også er en typisk survivor…

  1. Ha ha! Jeg visste ikke at bananen hadde gjort comeback, men ser jo at flere har et ambivalent forhold til den. Den franske twisten er slett ikke så ille. Når den er èn av få overlevende i en pose, er den bedre enn man tror. Omtrent som når man kommer hjem til opphavet sitt og går på snok i kjøkkenskapene, ja hvis det bare er Dronning kokesjokolade å oppdrive, så går det ned:) En annen, som jeg ser ofte ligger igjen, bl.a. på jobben (og der snakker vi mengder) er den mørke/harde toffee`en. Den vil jeg også påstå er bedre enn sitt rykte. (Gi meg èn vakt til så er de lagrene borte….)

 3. Ja den mørke toffee’en er faktisk ganske så ok. Tror den lider litt av sin innpakning også. Med et litt friskere papir tror jeg den kunne fått en større popularitet enn hva som er tilfelle i dag…:)

  Så for noen år siden en oversikt over vanvittige unyttige tema det var tatt doktorgrad på. I dette selskapet ville en eventuell doktorgrad på Twist være meganyttig og informativt. Anyone?..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.