Sorry, snart back on track

Fine lesere, beklager at jeg datt helt sammen etter utblåsningen over Per Sandberg. Jeg har vært altfor treg med å oppdatere bloggen. Altså hobbyen min. Kan skylde på andre presserende gjøremål, som alle kan relateres til en (u)jevn fordeling av tiden på; barn, jobb, studier og “hjem”. Ikke nødvendigvis hjem som i dukkeHJEM, -men hjem. Enten det er praktisk eller selvvalgt. I tillegg, noen uoffisielle små stikkere hit og dit, som her om dagen, morgenmøte med to venninner, (morgenmøte ja, du hørte riktig, vi hadde en agenda for treffet og den ble grundig diskutert). Mens dette ble spist:

IMG_6236Ikke vanskelig å definere dette som luksus i hverdagen nei. God kaffe, noe godt å spise, og med den bonusen det er å innta det i godt selskap, -heldig er man.

Målet hva publisering av innlegg angår, har så langt ikke vært et uttalt tema, men da jeg startet å skrive, så jeg for meg 1-2 pr uke. Og det er det jeg jeg ser som sannsynlig. (Klart, når jeg blir en kjent superblogger må jeg skrive oftere, det skjønner jeg). (Men det må være litt belastende, tenk på henne Mamma til Michelle for eksempel, som driver og foter (forkortelse for fotograferer, hørtes den rart ut kanskje? Foter? Fotograferer?), -vel, driver og tar bilder av dattteren sin, typ daily….. Såeh, jeg kan ikke si at vi snakkes imorgen, men jeg kan si at jeg kommer til å ha noe for bloggen etter imorgen, for da er det klart for min første Sparkiade. Spennende! God natt alle :)

2 thoughts on “Sorry, snart back on track”

    1. Ha ha, taaaaakkkkk! Jeg kan begynne å si “når jeg blir en KJENT superblogger”. Og ja, det var altså så godt, yum:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.