En skjønnhetsblogg

Øyenbryn. Pluss. Elisabeth. Er. Lik. Sant.
Og som dere vet, siden jeg ikke er en superkjent superblogger, så er jeg også fri for reklame, og jeg betaler selv for hva jeg måtte ønske av varer og tjenester. Det må jo være fint å kunne få en anbefaling rett fra hjertet. (Tenk bare når jeg blir kjent, så må jeg holde på å velge og vrake i tilbud, og man vet aldri om jeg virkelig er fornøyd med det jeg gir spalteplass, eller om det bare gir penger i kæssa).

Nice?

IMG_0474
Og sorry altså, at hvis det er bilder av meg så er de stort sett fra bilen, stort sett med det samme skjerfet og den samme jakken. Jeg HAR andre (både jakker og skjerf) altså. Men liker dette godt! Skjerfet, jula i 2013 sa jeg til Mannen at jeg ønsket meg et Beck-Søndergaard-skjerf, og kom med tilleggsopplysninger om hvor man finner sånt her i byen. Resultatet er at han tropper opp på foreslått butikk og ber om å få kjøpe “Beck Søndergaard-skjerfet”, -bestemt form entall, du hørte rett. Iallefall, da han etterhvert innså at det fantes flere enn ett å velge i, gjorde han en meget god vurdering. (Jeg vet ikke hvor mye kred han skal ha kontra selgeren, men jeg velger å tro at han uten assistanse traff valget:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.