Warszawa

Warszawa, fin by! Things to do:
Ta bussen fra flyplassen, tar ca 25 minutter inn til sentrum.  Vi lokaliserte oss med utgangspunkt i Jana Pawla:
IMG_1890

Fant hotellet, som begynner på H og slutter på ilton, ettersom hotellfrokost er en all time schläger, kommer en visualisering:
IMG_1875

Og ettersom mat generelt er en essensiell del av både home & away, så kan det på det varmeste anbefales å spise indisk her i byen, Bombay Masala, check it out:IMG_1885

IMG_1889

 

Ser ikke vondt ut? Og ettersom også kaffe er en sentral del av en hvilken som helst dag, kan det friste med denne lille coffe break?

IMG_1878

 

Ellers kan man gå inn til gamlebyen;
IMG_1900

IMG_1898

 

Og i gamlebyen, på et litt bortgjemt sted som heter SAME FUSY (opp en trapp og inn en dør, skjønner ikke hvordan vi tilfeldigvis havnet der), og på SAME FUSY kan du drikke den beste kokos-iskaffen EVER, seriøøøøst, den er fantastisk. Jeg forsøkte å forevige meg selv mens jeg drakk, men på bildet ser det ut som det var noe sterkt beroligende i den (was not), så det skal jeg spare dere for. Iskaffemenyen derimot, ser slik ut:

IMG_1903

 

Som dere ser, til og med lettforståelig på engelsk. Skulle man ha behov for språkhjelp kan jeg gjøre et forsøk:

IMG_1893

 

“Kaffe og vin -30%”. Simple as that! Den neste er litt verre:

IMG_1901

 

“Presise (riktige?) droger, strong holdning”. Litt blanding av engelsk, norsk og svensk. Passer bra med skiltet. (Craft beer, der kan vi være enige om at det er ølmerket og ikke en polsk variant av Sami ædnan (joik har større kraft enn krutt).

En siste ting å gjøre på ferie, ta en treningsøkt:

 

 

 

IMG_1915

 

Fin by! I like it! Good bye Warszawa, strizna, strazna! (Det høres polsk ut hvis man legger den rette schvungen over endelsen; “strizzzznjjja” tenker jeg det kan uttales som). En annen gang blir det mer om parker og shopping, og The uprising museum. So long.

IMG_1916

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.