Jul, romjul, og godt nyttår!

I`m back. Bloggen har måttet kjempe om tid med en del andre ting, og tapt. Jeg gir et lite resymè av hva som har vunnet:

PRODUKSJON AV PEPPERKAKER:
(ja, det er en amputert-case eller to, og elgen ser såpass gåen ut i beina at den blir neste jakts første offer. Men de ble gode).

IMG_3052

(Og her er jeg, designed by Ranger 5 år) :

IMG_3054
PYNTET: (når du ser bildet: “PYNTET”)
Englene har sin lille sjarm. Men nissen……attpåtil en nisse som skal trøs utpå en dorull og stå med det halvpsykotiske smilet og se på deg hver gang du skal på do…….. (Ranger: “pappa, mamma er ikke så glad i den nissen der. Men vi kan ha den fremme”). (legg merke til at den har fått en sånn brødpose-klype under armen. Hygiene…….)

IMG_3071
BAKT FALSK TOSCAKAKE:
(Calori bomb from beyond heaven)

IMG_3061

GIFTET MEG:
(“I look pretty nice, don`t I?”)
IMG_3001
PAKKET INN JULEGAVER:
Jeg er en av de kundene som altså ikke skal ha de pakket inn……liker å gjøre det selv, aller helst til ikke altfor bråkete julemusikk, julerøkelse (apotekets), og noe lettere smaskig i en skål ved siden av).

IMG_3060

IMG_3062
PYNTET BORD TIL JULEMIDDAG:

IMG_0449

 

FÅTT JULEGAVER, MASSE FINT
Blant annet:
IMG_3080

GÅTT I FAKKELTOG (i ettermiddag).
(Et under at ikke et/flere barn setter fyr på seg selv eller andre. Faklene går alle veier og hvor konsentrert er de hver gang det smeller en rakett?). Deretter middag med gode venner, happy kids og happy voksne, god stemning, og nå, as we speak, er det ikke lenge til det nye året står for døra. Så godt nytt år alle, og takk for det gamle! Tusen takk for at dere har fulgt bloggen min! Her kommer et hjerte  <3  Med ønske om et 2016 som blir alt det du drømmer om!

IMG_3086

4 thoughts on “Jul, romjul, og godt nyttår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.