God påske!

Innimellom turnusjobbing og binge-watching av Homeland (spennende…Abu Nazir, Javadi, CIA….. og, skal det aldri blir Carrie og Quinn? For å si det sånn, han hadde lurt meg lenge før Brody, og antagelig i sesong èn), -en liten påskehilsen. Nå gjelder det å nyte det gode været mens det er godt og mens man har fri. That means, jeg kommer sterkere tilbake! Og hva forrige innlegg angår, -jeg har større skills på å gjette graviditeter enn på å skrive hjemmeeksamen. Nedtur. Så, her er et par påskebilder for å muntre meg opp:

IMG_3271

IMG_3270
Den lange saken med filt-kyllinger er den jeg helst skulle hatt en annen plass (les: i søpla), men det var den femåringen aller helst ville pynte med. (Dårlig samvittighet for at man ville kvitte seg med den? Not at all. Den henger jo der). Og Christer og Zelda i bakgrunnen, Påskemorgen rocks.
Familien påske a la Panduro 2016. Girls in the front, guys at the back.
Familien påske a la Panduro 2016. Girls in the front, guys at the back.

Nyt fri/jobb/skiturer/påskegodt/krim/gudstjenester/ -og har du ikke sett Homeland enda; gled deg! Happy Easter!

4 thoughts on “God påske!”

  1. Håper påsken har vært fin : ) Litt jobb, litt fjell og mye krim her. Tipper den karakteren ikke var sååå dårlig ; )

    1. Den var faktisk ganske dårlig. Sikter normalt høyere meeeeeen, jeg var ikke bedre. Påske: mye jobb og litt påskefri. Nå er det bare å holde fast i den lille vårfornemmelsen som er :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.